Huidverzorging op maat

Schoonheidsspecialiste Anyeska van der Horst
Schoonheidssalon Header
Genomineerd Beauty Award 2015

Behandelingen

Behoud de schoonheid van je huid! De grote verscheidenheid aan behandelingen en producten van MARIA GALLAND maken een individuele gezichtsverzorging mogelijk – voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd.

Wanneer je kiest voor een Soin-behandeling is harsen en epileren inbegrepen.

Gezichtsbehandeling compleet

€67,50

ca. 60-75 minuten

De complete gezichtsbehandeling wordt aangepast aan jouw huidtype : Huidanalyse, reiniging, peeling, zuiverend masker, (indien gewenst) epileren van de wenkbrauwen, (indien gewenst) harsen bovenlip en kin, onzuiverheden verwijderen, serum, crememasker, oogmasker, massage hals/nek/decollete/gelaat, dagverzorging, advies voor thuisgebruik

Soin Pureté

€57,50

ca. 60-75 minuten

Een reiniging tot diep in de poriën en een puur gevoel van welbevinden: reinigt en zuivert de huid grondig. De huid wordt schoon tot in de diepte en gematteerd, de poriën worden verfijnd.

Soin Homme

€57,50

60 minuten

Een effectieve anti-aging behandeling die de mannenhuid energie en vitaliteit geeft. Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een perfecte korte vakantie voor de huid.

Soin Masque Modelant

€89,50

ca. 90 minuten

SOIN MASQUE MODELANT, de behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, die zich al miljoenen keren heeft bewezen, is gebaseerd op een diep werkend mineralenmasker dat uit zichzelf warm wordt en waarvan drie varianten zijn: intensief vochtherstellend, effectieve anti-aging verzorging en een regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftend effect, maar behandelt ook de meest uiteenlopende problemen van elke huidzone afzonderlijk.
De huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Soin lift expert

€99,50

ca. 90 minuten

Intensief verstevigende behandeling met een “wow” effect. Alsof de huid van binnenuit meer volume krijgt, zijn de rimpeltjes minder diep geworden en lijken de contouren “gelift”.
Voor een gezicht, dat er heerlijk ontspannen uitziet en dat expressie en levensvreugde uitstraalt.

Soin Thalasso

€77,50

ca. 75-90 minuten

Een echte power kuur uit de zee. Het verfrissende algenmasker verstevigt de huid en zorgt voor een zeer geconcentreerde, lang aanhoudende vochttoevoer. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.

De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon - een perfecte korte vakantie voor de huid!!

Soin Mille Lumiere

€117,50

ca. 90 minuten

SOIN MILLE LUMIÈRE is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland.
Deze behandeling geeft u een weergaloze uitstraling. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid op het hoogste niveau met een zicht- en voelbaar ant-aging effect.

Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt. Ervaar 90 minuten puur weldadig genot!

Masque Modelant Yeux

€23,-

ca. 30 minuten

De behandeling MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor een stralende blik. Verstevigende en liftende behandeling voor de gevoelige oogzone. De dunne en gevoelige huid rondom de ogen wordt verstevigd en glad gemaakt. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. Je merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.

Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd.

Acne behandeling

Bij acne is het behandelplan niet standaard. Het maken van een behandelpan is onder andere afhankelijk van het soort acne, de huidconditie en de verwachting die zelf hebt. Wanneer je hier meer informatie over wilt hebben, dan kun je het beste een afspraak maken voor een huidanalyse zodat we samen kunnen bepalen waar jij en je huid behoefte aan hebben.

Afhankelijk van de mate van acne dien je rekening te houden dat de frequentie van de behandeling kan variëren van een tweewekelijkse behandeling, een maandelijks behandeling of een behandeling eens per zes weken.

Het consequent verzorgen van je huid met het juiste product is van groot belang en bepaalt zeer zeker het resultaat. Daarin zal ik je adviseren en je blijven coachen.

Lees meer over hoe ik je kan helpen...

Microdermabrasie

Net als bij acne is bij Microdermabrasie het behandelplan niet standaard. Het maken van een behandelpan is onder andere afhankelijk van het soort huidprobleem, de huidconditie en de verwachting die zelf hebt. Wanneer je hier meer informatie over wilt hebben, dan kun je het beste een afspraak maken voor een huidanalyse zodat we samen kunnen bepalen waar jij en je huid behoefte aan hebben.

Afhankelijk het huidprobleem en het behaalde resultaat zal je variërend tussen de 2 en de 12 behandelingen moeten ondergaan

Het consequent verzorgen van je huid met het juiste product is van groot belang en bepaalt zeer zeker het resultaat. Daarin zal ik je adviseren en je blijven coachen.

Lees meer over Microdermabrasie...
2012 - 2019 © Huidverzorging Anyeska van der Horst - Schoonheidssalon in Oosterhout NB
Maria Galland Qui,c'est moi
Links
Home
Behandelingen
Acne
Soin Dermatologique
Acties
Maria Galland
Prijslijst
Cadeaubon
Tips
Over
Contact
Lid van
ANBOS Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Adres
Huidverzorging Anyeska van der Horst
Slijperijhof 6
4902 DJ Oosterhout, NB
0162 - 420 675
Social media
Volg mij ook op de sociale media
Contact