Huidverzorging op maat

Schoonheidsspecialiste Oosterhout NB
Schoonheidssalon Header
Genomineerd Beauty Award 2015

Behandelingen - Maria Galland

Mijn behandelingen zijn vrij om te kiezen, maar in veel gevallen adviseer ik in overleg op basis van de huidconditie de juiste behandeling voor jouw huid.

Behoud de schoonheid van je huid!

De grote verscheidenheid aan behandelingen en producten van MARIA GALLAND maken een individuele gezichtsverzorging mogelijk – voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd.

Maria Galland Reinigende gezichtsbehandling

Maria Galland Reinigende gezichtsbehandling
De complete gezichtsbehandeling wordt aangepast aan jouw huidtype : Huidanalyse, reiniging, peeling, zuiverend masker, (indien gewenst) epileren van de wenkbrauwen, (indien gewenst) harsen bovenlip en kin, onzuiverheden verwijderen, serum, crememasker, oogmasker, massage hals/nek/decollete/gelaat, dagverzorging, advies voor thuisgebruik

72,50 Reinigend, Harsen, Epileren
60 minuten Maria Galland, Payot

Soin Homme

Maria Galland Soin Homme
Een effectieve anti-aging behandeling die de mannenhuid energie en vitaliteit geeft. Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een perfecte korte vakantie voor de huid.

62,50 Wellness, Reinigend
50 minuten Maria Galland

Méthode Mosaïque Modelante

Maria Galland Méthode Mosaïque Modelante
Deze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten puur plezier en ervaar deze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid. Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor ons welzijn.

95,00 Wellness, Anti-Aging, Probleem oplossend
90 minuten Maria Galland

Lifting Absolue Jeunesse

Maria Galland Lifting Absolue Jeunesse
Intensief verstevigende behandeling met een “wow” effect. Alsof de huid van binnenuit meer volume krijgt, zijn de rimpeltjes minder diep geworden en lijken de contouren “gelift”.
Voor een gezicht, dat er heerlijk ontspannen uitziet en dat expressie en levensvreugde uitstraalt.

102,50 Welness, Anti-Aging, Bindweefsel
90 minuten Maria Galland

Soin Thalasso

Maria Galland Soin Thalasso
Een echte power kuur uit de zee. Het verfrissende algenmasker verstevigt de huid en zorgt voor een zeer geconcentreerde, lang aanhoudende vochttoevoer. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.

De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon - een perfecte korte vakantie voor de huid!!

82,50 Wellness, Vochtherstellend
60-75 minuten Maria Galland

Soin Mille Lumière

Maria Galland Soin Mille Lumière
SOIN MILLE LUMIÈRE is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland.
Deze behandeling geeft u een weergaloze uitstraling. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid op het hoogste niveau met een zicht- en voelbaar ant-aging effect.

Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt. Ervaar 90 minuten puur weldadig genot!

125,00 Welness, Anti-Aging, Collageen vlies
90 minuten Maria Galland

Soin Masque Modelant Yeux

Maria Galland Soin Masque Modelant Yeux
De behandeling MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor een stralende blik. Verstevigende en liftende behandeling voor de gevoelige oogzone. De dunne en gevoelige huid rondom de ogen wordt verstevigd en glad gemaakt. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. Je merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.

Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. Uitermate geschikt als voor en nabehandeling bij een ooglidcorrectie.

31,50 Anti-Aging, Vocht herstellend
30 minuten Maria Galland

Soin Activ'Age

Maria Galland Soin Activ'Age
Als expert op het gebied van professionele anti-ageing verzorging, presenteert Maria Galland haar nieuwe lijn ACTIV'AGE. Het passende antwoord op de nieuwe wensen van de rijpere huid en de daarbij behorende veranderingen: rimpelvorming en droogheid nemen toe, de huiddichtheid en uitstraling nemen af.

De Activ'Age behandelimg is een ant-aging behandelingvoor de vrouw in de overgang om rimpelvorming tegen te gaan en de huid voldoende te hydrateren. Het voedende masker verstevigt de huid om de schoonheid van de rijpere huid te activeren.

107,50 Welness, Anti-Aging, Overgang
90 minuten Maria Galland

Soin Cocon

Maria Galland Soin Cocon
Een heerlijk masker van zacht schuim omhult het gezicht als een cocon en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning en verwend worden. Elke huid profiteert van deze kalmerende en revitaliserende behandeling. Het voedt de huid intens en maakt haar glad. De coconbeleving tijdens de behandeling helpt je te ontspannen, een pauze te nemen van de buitenwereld en een drukke levensstijl, om nieuwe energie terug te winnen.

82,50 Welness, Kalmerend, Revitaliserend
60 minuten Maria Galland

D-Tox Peau Neuve

Maria Galland D-Tox Peau Neuve
Maria Galland Paris creëerde een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten in slechts 30 minuten.

Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

39,50 Reinigend
30 minuten Maria Galland

Soin Révélation Lumière de Jeunesse

Maria Galland Soin Révélation Lumière de Jeunesse
Deze verkwikkende, 60 minuten durende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam.

82,50 Welness, Anti-Vermoeidheid
60 minuten Maria Galland

Behandelingen - Environ

Environ®, baanbrekend in innovatieve huidverzorging!

Environ® biedt u een programma van peeling- en vitaminebehandelingen, geschikt voor mannen en vrouwen, alle huidtypes en –condities op om het even welke leeftijd en in elk levensstadium.
Regelmatige Environ® gelaatsbehandelingen kunnen helpen bij het egaliseren van de huidtextuur en teint, het reduceren van lijntjes en littekens, kortom het verkrijgen van een gezondere uitstraling van de huid.

Environ Introductie behandeling

Environ Introductie Behandeling
De eerste gelaatsbehandeling met complete en grondige huidanalyse om jouw persoonlijk behandelplan op te stellen.
Het vervolg traject zal dan bestaan uit een van de andere Environ behandelingen. Binnen de andere 3 behandelimgen zijn er meerdere richtingen mogelijk afhankelijk van de behoefte van joud huid.

Deze behandeling bevat onder andere een reiniging, een huidanalyse en een massage

85,00 Huidanalyse, behandelplan
75 minuten Environ

Ionzyme DF Gelaatsbehandelingen

Environ Ionzyme Behandeling
De combinatie van geavanceerde huidverzorgingsproducten met het revolutionaire Ionzyme® DF apparaat leidt tot langdurige resultaten. Dit apparaat verhoogt aanzienlijk de opname van de vitaminen.
Voor wie heel snel resultaat verwacht wordt een kuur van korte maar intensieve behandelingen aangeraden die focust op een specifieke huidconditie zoals fronslijnen, kraaienpootjes, bovenliplijnen.

De lijnen binnen deze behandeling:

 • Intensive - Elke gelaatszone en huidconditie worden met de unieke Ionzyme® DF intensief behandeld.
 • Focus - Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones.
 • Essential - De aangebrachte vitamines worden met deze behandeling heel snel en diep in de huid opgenomen.
 • Skin Renewal - Deze intense gelaatsbehandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en door zon beschadigde huid. De combinatie van peeling en vitamines vernieuwt en verfrist de huid.
 • Lunch Time - Een korte maar intensieve behandeling die focust op een specifiek huidprobleem, op een specifieke huidzone zoals bijvoorbeeld de rimpeltjes rond de ogen of de lippencontour, fronslijnen op het voorhoofd of de verslapping van de hals. Een kuur voor wie heel snel een zichtbaar resultaat verwacht.
Elke behadeling zal worden afgesloten met een opnamebevorderend masker.

Afhankelijk van de behoefte van de huid zal een lijn gekozen worden.

Vanaf 59,50 Verstevigen, huid problemen, anti aging
Vanaf 30 minuten Environ

Manuele Gelaatsbehandeling

Environ Maneel Sensitive Behandeling
Environ® biedt u een programma van vitaminebehandelingen, geschikt voor mannen en vrouwen, alle huidtypes en –condities ongeacht welke leeftijd en in elk levensstadium.
Regelmatige Environ® gelaatsbehandelingen kunnen ondersteunen bij het egaliseren van de huidtextuur en teint, het reduceren van lijntjes en littekens, kortom het verkrijgen van een gezondere uitstraling van de huid. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

Binnen deze lijn zijn er 3 mogelijkheden:

 1. Sensitive - Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film.
 2. Deep cleansing - Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.
 3. Vital - Deze doeltreffende behandeling combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend.

85,00 Reinigen, Gevoelige huid, Acne
60 minuten Environ

Cool Peel System

Environ Cool Peel Behandeling
Een nieuw alternatief voor agressieve peelings: Environ® heeft een verscheidenheid van zachte en veilige peelings. Deze peelings houden de epidermis in zo goed mogelijke conditie, terwijl ze de cellen van de dermis helpen te stimuleren om meer collageen aan te maken. Ze zijn ideaal om de huid te hydrateren en de huidtextuur te verfijnen; ze helpen de cellen herstellen en ondersteunen celexfoliatie. De huid oogt frisser en jeugdiger.

Afhankelijk van het huidprobleme zal de sterkte van de peeling bepaald worden

Deze peeling is ook in een kuur te verkrijgen om met deze revolutionaire benadering van peeling een ongelooflijke resultaten te bereiken zonder huidbeschadiging.

Peelings in deze lijn:

 • TCA Peeling
 • Glycol Peeling
 • Lactaat zuur

Vanaf 92,50 Anti Aging, Huidprobleem, Litteken
Vanaf 60 minuten Environ

Acne

Acne behandeling

Huidverzorging Anyeska van der Horst Acne
Bij acne is het behandelplan niet standaard. Het maken van een behandelpan is onder andere afhankelijk van het soort acne, de huidconditie en de verwachting die zelf hebt. Wanneer je hier meer informatie over wilt hebben, dan kun je het beste een afspraak maken voor een huidanalyse zodat we samen kunnen bepalen waar jij en je huid behoefte aan hebben.

Afhankelijk van de mate van acne dien je rekening te houden dat de frequentie van de behandeling kan variëren van een tweewekelijkse behandeling, een maandelijks behandeling of een behandeling eens per zes weken.

Het consequent verzorgen van je huid met het juiste product is van groot belang en bepaalt zeer zeker het resultaat. Daarin zal ik je adviseren en je blijven coachen.

Lees meer over hoe ik je kan helpen...

vanaf 39,50 Acne
vanaf 30 minuten Environ, Maria Galland

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Net als bij acne is bij Microdermabrasie het behandelplan niet standaard. Het maken van een behandelpan is onder andere afhankelijk van het soort huidprobleem, de huidconditie en de verwachting die zelf hebt. Wanneer je hier meer informatie over wilt hebben, dan kun je het beste een afspraak maken voor een huidanalyse zodat we samen kunnen bepalen waar jij en je huid behoefte aan hebben.

Afhankelijk het huidprobleem en het behaalde resultaat zal je variërend tussen de 2 en de 12 behandelingen moeten ondergaan

Het consequent verzorgen van je huid met het juiste product is van groot belang en bepaalt zeer zeker het resultaat. Daarin zal ik je adviseren en je blijven coachen.

Lees meer over Microdermabrasie...

92,50 Anti-Aging
vanaf 30 minuten -

Ontharen

Sugaring

Sugaring bovenlip

Sugaring of Sugar Waxing is een eeuwenoude ontharingstechniek uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten die nu weer super trendy is. Het is een soort van harsen maar dat met een pasta van suiker, lemon en heet water.

Het is geschikt voor alle huidtypen en je kunt het overal op toepassen: gezicht, benen, bikinilijn, nek, rug, oksels en armen.

Lees meer over Sugaring...

vanaf 8,50 Ontharen
vanaf 30 minuten -

Harsen

Harsen

Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Ik hars:

 • Bovenlip
 • Kin
 • Wangen
 • Oksels
 • Benen

De sterke hot wax zorgt er voor dat je langdurig 100% haarvrij bent, al vanaf 1 mm! Dus ook donshaartjes.

De olie in de wax zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt.

Vanaf 8,50 Ontharen, Gezichtshaar, oksels, benen
vanaf 30 minuten Lycon

Permanente Make-up

Permanente Make-up

Permanente Make-up

Het aanbrengen van Permanente Make-up is meer dan een kunstje, het is een vak. De vorm van je wenkbrauwen is enorm belangrijk, omdat het de uitdrukking in je gezicht zo gigantisch kan veranderen.

De vorm van ieder gezicht is anders en naast de vorm van de wenkbrauw die het beste bij je past, spelen ook de kleur van je haar en je huid en de hoeveelheid haar in de bestaande wenkbrauw een belangrijke rol.

Lees meer over Permanente Make-Up...

vanaf 235,00 Eyeliner, Wenbrauwen
3x 60 minuten Irma Hulscher

Wenkbrauw Shaping

Wenkbrauw Shaping

Iedere wenkbrauw is anders en ieder gezicht is anders. Wenkbrauwen geven je gezicht een bepaalde uitdrukking. Met wenkbrauw shaping bepaal je de perfecte wenkbrauw voor jouw gezicht.

Je wenkbrauwen krijgen strakke lijnen waardoor het ook makkelijker voor jezelf is om het goed bij te houden. Om vollere wenkbrauwen te krijgen worden ze geverfd.

Een complete behandeling voor je wenkbrauwen voor een verzorgde uitstraling.

Vanaf 37,50 Wenkbrauwen
30 minuten -
2012 - 2021 © Huidverzorging Anyeska van der Horst - Schoonheidssalon in Oosterhout NB
Environ Logo
Maria Galland Logo
Payot Logo
Jane Iredale Logo
Maria Galland Qui,c'est moi
Links
Home
Behandelingen
Acne
Soin Dermatologique
Acties
Merken
Prijslijst
Cadeaubon
Tips
Over
Contact
Lid van
ANBOS Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Adres
Huidverzorging Anyeska van der Horst
Slijperijhof 6
4902 DJ Oosterhout, NB
0162 - 420 675
Social media
Volg mij ook op de sociale media
Contact