Huidverzorging op maat

Schoonheidsspecialiste Oosterhout NB
Schoonheidssalon Header

Merken

De merken in mijn salon zijn met zorg uitgezocht. Voor alle merken heb ik de trainingen gevolgd om optimaal resultaat te kunnen behalen. Lees hieronder meer over de merken.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Eviron voedt je huid met Vitamine A en zet je huid zelf aan het werk

De filosofie van Environ staat voor het behoud van een mooie huid, een heel leven lang, ongeacht je leeftijd, huidskleur of geslacht.

Lees meer over Environ...

Jane Iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt!

Lees meer over Jane Iredale...

Maria Galland Paris werd meer dan 50 jaar geleden opgericht door een buitengewone vrouw en stelt ook vandaag nog elke dag nieuwe schoonheidsnormen. Het is een professioneel Premium cosmeticamerk met een fascinerende geschiedenis.

Maria Galland heeft meerdere productlijnen voor ieder type huid met bijbehorende behandelingen.

Lees meer over Maria Galland...

Verzorgingen van PAYOT zijn een combinatie van innovatieve formules die voortvloeien uit de laatste technologische huidvriendelijke vernieuwingen en uitgesproken sensorialiteit via texturen, geuren en kleuren voor puur genot. Een unieke schoonheidservaring voor alle vrouwen, alle huidtypen en voor elk moment in het leven: een echte beauty coach.

Lees meer over Payot...

MARC INBANE is een vooraanstaande speler op het gebied van tanningcosmetica. Beroemdheden ontlenen er hun natuurlijke uitstraling aan en het wordt vaak gebruikt bij shows van grote modehuizen. Het Nederlandse merk dat een aantal indrukwekkende prijzen heeft gewonnen wordt momenteel verkocht in meer dan 40 landen. De luxe collectie wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door toonaangevende kappers, make-up artists en dermatologen.

Lees meer over Marc Inbane...
2012 - 2024 © Huidverzorging Anyeska van der Horst - Schoonheidssalon in Oosterhout NB
Environ Logo
Maria Galland Logo
Payot Logo
Jane Iredale Logo
Maria Galland Qui,c'est moi
Links
Home
Behandelingen
Acne
Anti-Aging
Microneedling
Merken
Prijslijst
Cadeaubon
Tips
Over
Contact
Lid van
ANBOS Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Adres
Huidverzorging Anyeska van der Horst
Slijperijhof 6
4902 DJ Oosterhout, NB
0162 - 420 675
Social media
Volg mij ook op de sociale media

V2023.06.29

Contact
;