Huidverzorging op maat

Schoonheidsspecialiste Oosterhout NB
Schoonheidssalon Header
Genomineerd Beauty Award 2015
;

Klachtenformulier

Wat ontzettend vervelend dat je niet tevreden bent. Bij voorbaat mijn oprechte excuses daar voor. Klanttevredenheid heb ik hoog in het vaandel staan. Om die reden heb ik een klachtenprocedure. Door het invullen van onderstaand klachtenformulier bij Stap 1 kan ik de klacht in behandeling nemen met als doel de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Mocht je na stap 1 niet tevreden zijn ga dan verder naar stap 2.

Stap 1:

Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz)
Het is belangrijk dat klanten met een klacht over een behandeling terecht kunnen bij een klachtenfunctionaris en een geschillencommissie. Voor een deel van de behandelingen van de schoonheidsspecialist is dat volgens de wet Kwaliteit, klachten en geschillen zorg ook verplicht. ANBOS heeft dat voor haar leden goed geregeld.

Stap 2:

Heb ik je niet naar tevredenheid kunnen helpen dan kun je je klacht ook voorleggen aan de klachtenfunctionaris van de Anbos. Huidverzorging Anyeska van der Horst is aangesloten bij de de Branchorganisatie Schoonheidsverzorging Anbos onder nummer 24506.

Stap 3:

Als de klachtenfunctionaris niet tot een goede oplossing kan komen, kun je besluiten om de klacht voor te leggen aan de geschillencommissie ANBOS is aangesloten bij de onafhankelijke geschillencommissie voor Uiterlijke Verzorging. Deze commissie doet over klachten een bindende uitspraak, waartegen je niet in beroep kunt gaan.

Hopelijk gaat het niet zo ver komen, maar kunnen we open en eerlijk met elkaar het gesprek aan gaan, in het geval je niet tevreden bent.

Met vriendelijke groet,
Anyeska van der Horst

2012 - 2024 © Huidverzorging Anyeska van der Horst - Schoonheidssalon in Oosterhout NB
Environ Logo
Maria Galland Logo
Payot Logo
Jane Iredale Logo
Maria Galland Qui,c'est moi
Links
Home
Behandelingen
Acne
Anti-Aging
Microneedling
Merken
Prijslijst
Cadeaubon
Tips
Over
Contact
Lid van
ANBOS Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Adres
Huidverzorging Anyeska van der Horst
Slijperijhof 6
4902 DJ Oosterhout, NB
0162 - 420 675
Social media
Volg mij ook op de sociale media

V2023.06.29

Contact
;