Huidverzorging op maat

Schoonheidsspecialiste Oosterhout NB
Schoonheidssalon Header
Genomineerd Beauty Award 2015

Permanente Make-up

Sinds juli 2016 ben ik gediplomeerd PMU specialist. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Irma Hulscher, een autoriteit op het gebied van Permanente Make-up

Permanente Make-up Wenkbrauw type Verschillende wenbrauwen op hetzelfde gezicht

Het aanbrengen van Permanente Make-up is meer dan een kunstje, het is een vak. De vorm van je wenkbrauwen is enorm belangrijk, omdat het de uitdrukking in je gezicht zo gigantisch kan veranderen.

De vorm van ieder gezicht is anders en naast de vorm van de wenkbrauw die het beste bij je past, spelen ook de kleur van je haar en je huid en de hoeveelheid haar in de bestaande wenkbrauw een belangrijke rol.

Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd om dit zo natuurlijk mogelijk te doen met verschillende technieken. Tekenles, kleurenleer, huidleer, techniek om aan te brengen, correcties(te vol, te dik, te dun, te donker, te licht, verkeerd geplaatst) waren vakken die aan bod kwamen.

Permanente Make-up eyeliner Eyeliner zetten

Hairstroketechniek is het tekenen van hele dunne haartjes, dit kan met verschillende naalden. Dit kan bij elk huidtype.

Daarom ben je bij mij aan het juiste adres voor je wenkbrauwen en het zetten van je eyeliner.

Het zetten

Het zetten van je wenkbrauwen en/of eyeliner gebeurt altijd in 3 keer met een tussenpose van 6 weken. Dit is omdat de kleur opgebouwd moet worden om maximaal resultaat te bereiken. Pas na 6 weken is je huid helemaal hersteld zodat de volgende laag aangebracht kan worden.

Het aanbrengen van Permanente Make-up is meer dan een kunstje, het is een vak. De vorm van je wenkbrauwen is enorm belangrijk, omdat het de uitdrukking in je gezicht zo gigantisch kan veranderen.

Nabehandelen

Na de behandeling dien je je huid 3 dagen droog te laten geen water, geen zwembad, geen sauna. Dit om te voorkomen dat de verf afgestoten wordt.

Het beste is om er deze 3 dagen overdag een sunblock op te smeren om het blekende effect van het zonlicht tegen te gaan.

Bijhouden

Permanente Make-up blijft ongeveer 1 tot 3 jaar zitten. Dit hangt af van de conditie van je huid, je leeftijd, de kleur. Eén behandeling volstaat wanneer de kleur vervaagt zodat het weer mooi bijgetekend is. In principe zal dit niet vaker dan 1x per jaar nodig zijn.

2012 - 2024 © Huidverzorging Anyeska van der Horst - Schoonheidssalon in Oosterhout NB
Environ Logo
Maria Galland Logo
Payot Logo
Jane Iredale Logo
Maria Galland Qui,c'est moi
Links
Home
Behandelingen
Acne
Anti-Aging
Microneedling
Merken
Prijslijst
Cadeaubon
Tips
Over
Contact
Lid van
ANBOS Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Adres
Huidverzorging Anyeska van der Horst
Slijperijhof 6
4902 DJ Oosterhout, NB
0162 - 420 675
Social media
Volg mij ook op de sociale media

V2023.06.29

Contact
;