Huidverzorging op maat

Schoonheidsspecialiste Oosterhout NB
Schoonheidssalon Header
Genomineerd Beauty Award 2015

Les Essences

Wat zijn de Essences?

De nieuwe en exclusieve Essences van Maria Galland zijn geconcentreerde ampullen met ieder hun eigen karakteristieke werking. 7 in totaal. Omdat de verschillende delen van huid ieder hun eigen behoeften hebben, worden verschillende Essences als een mozaïek op het gezicht aangebracht. Zo intensiveren ze de werking en het zichtbare, directe effect tijdens een behandeling Masque Modelant. De samenstelling van de Essences verschilt dus van persoon tot persoon.

De Essences

CAVIAR – ANTIRIMPELVERZORGING

Luxe antirimpel verzorging

Kaviaar, een van de kostbaarste en meest succesvolle ingrediënten, maakt van deze uiterst werkzame essence een essentiële, luxe anti-aging verzorging. Dit geeft de huid alles wat ze nodig heeft en meteen ook een fluweelzacht gevoel.

ORCHIDÉE NOIRE – REGENERAT

Ontspanning voor een huid die hersteld moet worden

De kostbare olie van de zwarte orchidee geeft de huid, in combinatie met de waardevolle olie van de macadamianoot, een korte wellness-vakantie en de kracht om weer snel te herstellen. Deze exotische schoonheid verwent de huid, maakt haar soepel en zacht en het huidreliëf glad.

MALACHITE – KALMERING

Harmonie voor de gevoelige huid

Malachiet is het antwoord bij de verzorging van de gevoelige huid met roodheden. Het extract van deze edelsteen brengt de geïrriteerde huid tot rust en direct weer in evenwicht. De lichte, aangename geltextuur geeft de huid onmiddellijk een weldadig gevoel.

TRUFFE BLANCHE – HYDRATATIE

Voor een frisse teint

De witte zomertruffel, een zeldzaam, uiterst kostbaar juweel, uit de bossen van Zuid-Frankrijk is het belangrijkste bestanddeel van deze vochtherstellende essence. De hydraterende eigenschappen van deze culinaire lekkernij geven de huid vocht, verfrissen haar en geven haar een stralend mooie teint.

ARGENT – ZUIVEREND

Voor een zuivere, matte teint

Een bijzondere creatie van hoogwaardig zilver ontdoet de huid van overvloedig vet, verfijnt de poriën en zorgt zo voor een prachtige, schone huid. Een speciaal complex van microzilver beschermt haar tegen irritaties en onzuiverheden, harmoniseert het huidbeeld en matteert.

OR – REVITALISEREND

Energie voor een vermoeide huid

Goud, een symbool van eeuwige schoonheid en met een blijvende uitstraling geeft een vermoeide huid weer nieuwe energie. Het kostbaarste element van de Essence OR, het 24-karaats goud revitaliseert de huid, maakt haar glad en zorgt ervoor dat ze de mooiste accessoire wordt.

HYALURON – OOGVERZORGING DIE DE OOGHUID GLADDER MAAKT

Zijdezachte, lichte ooggel voor stralend mooie ogenblikken

Hyaluronzuur, het hoofdbestanddeel van deze essence, geeft de tere oogzone intensief vocht, maakt rimpeltjes gladder en vermindert wallen. Ze reguleert het ritme van de huid, voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen en laat haar weer stralen. De multifunctionele anti-aging essence voor de oogzone is zeer goed afgestemd op de gevoelige oogzone.

2012 - 2024 © Huidverzorging Anyeska van der Horst - Schoonheidssalon in Oosterhout NB
Environ Logo
Maria Galland Logo
Payot Logo
Jane Iredale Logo
Maria Galland Qui,c'est moi
Links
Home
Behandelingen
Acne
Anti-Aging
Microneedling
Merken
Prijslijst
Cadeaubon
Tips
Over
Contact
Lid van
ANBOS Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Adres
Huidverzorging Anyeska van der Horst
Slijperijhof 6
4902 DJ Oosterhout, NB
0162 - 420 675
Social media
Volg mij ook op de sociale media

V2023.06.29

Contact
;