Huidverzorging op maat

Schoonheidsspecialiste Oosterhout NB
Schoonheidssalon Header
Genomineerd Beauty Award 2015

Soin Dermatologique

Soin Dermatologique is een dermo-cosmetische lijn met een langdurige, evenwicht herstellende verzorging voor de probleemhuid. De producten worden op basis van de huidconditie en de behoeften flexibel geselecteerd en gecombineerd.

Van onzuiverheden of pigmentvlekken tot roodheden, een extreem droge of exzeemachtige huid – de effectieve en luxe producten en behandelingen van SOIN DERMATOLOGIQUE kalmeren de huid en brengen haar weer in evenwicht. Elk product is op zichzelf uitgerust met een wetenschappelijke formule en is gebaseerd op een complexe combinatie van efficiënte werkstoffen.

De werkzamestoffen zijn zorgvuldig afgestemd op de individuele behoefte van de specifieke huidcondities.

Er zijn 4 huidcondities, 4 oplossingen voor de verzorging van een huid met problemen:

Impuretés

Bij een onzuivere en vette huid en bij acne

De producten van de lijn Soin Dermatologique Impuretés normaliseren de sebumproductie. Ze verwijderen micro-partikeltjes en afvalstoffen van de huid en voorkomen het ontstaan van ontstekingen en comedonen. Omdat de onzuiverheden afnemen en het teveel aan sebum vermindert, wordt de huid frisser. De huid krijgt weer een helder, mat en regelmatig aanzien

Pigmentation

Bij een onregelmatige teint, verkleuring en pigmentvlekken

De depigmenterende producten van Soin Dermatologique Pigmentation reduceren ouderdomsvlekken zichtbaar en hebben een oplichtende werking. Het gebruik van deze luxe, crèmige verzorgingslijn met hun extreem efficiënte werkstoffen zorgt voor een egale, regelmatige en stralende teint.

Rougeurs

Bij een geïrriteerde huid met roodheden en symptomen van couperose

De producten van Soin Dermatologique Rougeurs werden speciaal ontwikkeld om een huid met roodheden te verzorgen. De dermatologisch geteste lijn stimuleert de microcirculatie doelgericht en versterkt de bloedvatwandjes. Roodheden en irritaties worden zichtbaar verminderd, de huid wordt gekalmeerd en beschermd tegen het ontstaan van nieuwe roodheden.

Sécheresse

Bij een droge, ruwe huid met roodheden

De lijn Soin Dermatologique Sécheresse biedt een intensieve, vocht- en vetherstellende verzorging, die de symptomen van een droge huid, psoriasis en atopische huidcondities tegengaat. De formules herstellen de hydrolipidenbarrière en beschermen daarmee tegen vocht- en lipidenverlies

Couperose
Couperose
Hyperpigmentatie
Pigmentatie

Het oplossen van een huidprobleem

Ieder huidprobleem staat opzich en vereist een specifieke aanpak. Dus herken je een van bovenstaande huidproblemen neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende huidanalyse. Tijdens de analyse vertel ik je wat ik zie en hoe wij samen je huid weer in balans kunnen krijgen.
2012 - 2024 © Huidverzorging Anyeska van der Horst - Schoonheidssalon in Oosterhout NB
Environ Logo
Maria Galland Logo
Payot Logo
Jane Iredale Logo
Maria Galland Qui,c'est moi
Links
Home
Behandelingen
Acne
Anti-Aging
Microneedling
Merken
Prijslijst
Cadeaubon
Tips
Over
Contact
Lid van
ANBOS Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Adres
Huidverzorging Anyeska van der Horst
Slijperijhof 6
4902 DJ Oosterhout, NB
0162 - 420 675
Social media
Volg mij ook op de sociale media

V2023.06.29

Contact
;