Huidverzorging op maat

Schoonheidsspecialiste Oosterhout NB
Schoonheidssalon Header
Genomineerd Beauty Award 2015

Beauty Award 2015

Beauty Award 2015

De Beauty Award is dé verkiezing in de schoonheidsbranche. Het is een initiatief van Beauty Trade Professionals (BTP) en het vakmagazine KOSMETIEK. De doelstelling is om extra publiciteit te genereren voor het vak schoonheidsspecialist, het imago te verbeteren en de professionaliteit van het vak te stimuleren.

Met heel veel trots kan ik melden dat ik geëindigd ben bij de laatste 3 in de categorie Newcomer of the Year 2015!!!

Inschrijven

In juni 2014 heb ik mij ingeschreven voor de Beauty Award 2015, omdat ik het belangrijk vind om de professionaliteit en bekendheid van van het vak schoonheidsspecialist uit te dragen

Al vanaf dat moment ben ik bezig geweest met het maken van mijn bedrijfspresentatie in de vorm van een Glossy.

Beoordeling

Alle schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons die meedoen aan de Beauty Award worden beoordeeld door een vakjury op hun o.a. vakkennis, marketing en PR, hoe doe je je business en wat doe je om je kennis te vergroten.

Na deze eerste ronde zijn een aantal salons geslecteerd welke door een 'Mystery Guest' bezocht zijn. De 'Mystery Guest' let o.a. op de kwaliteit van de behandeling, klantvriendelijkheid en hoe is het service niveau.

Uitreiking Beauty Award 2015

Bron: www.beauty-award.nl

De nominatie

Op 4 december 2014 zijn alle 22 genomineerden in 6 categoriën bekend gemaakt. Ik zelf was één van de genomineerden in de categorie 'Newcomer of the year'. Op 19 januari 2015 hebben alle genomineerden een persoonlijk interview met de vakjury gehad.

De uitreiking van de Beauty Award 2015 zal plaatsvinden op 2 maart 2015 in Studio 22 in Hilversum

De categoriën

Er zijn een 6-tal categoriën van de Beauty Award:

  1. Schoonheidsspecialist van het Jaar In deze categorie wordt voor regio Noord, Midden en Zuid een schoonheidspecialist van het jaar gekozen.
  2. Beautysalon van het Jaar In deze categorie is één prijs uitgereikt aan een salon met meer dan 3 medewerkers en één prijs aan een salon met minder dan 3 medewerkers

Ook is er een prijs uitgereikt aan de Nieuwkomer van het Jaar. In deze categorie wordt een prijs uitgereikt aan een veel belovende schoonheidsspecialiste welke op 1-1-2014 nog geen twee jaar actief was.

Naast de officiële award, is er ook een Publieksprijs. Vanaf 14 januari tot en met 14 februari 2015 kon iedereen zijn stem uitbrengen op één van de genomineerden.

Beauty Award 2015 Show

Bron: www.beauty-award.nl

Beauty Award 2015 Show

Bron: www.beauty-award.nl

De uitreiking

2 maart 2015 was de grote dag van de uitreiking in Studio 21 in Hilversum op het Mediapark. Een entree via de rode loper en een fotomoment zoals je die ook bij de Grammy's ziet. Echt fantastisch.

Presentatrice Anouk Smulders presenteerde de zeer goed verzorgd avond met diner en show. De uitreiking van de Awards werd gedaan door bekende Nederlandse stylisten.

Helaas heb ik geen Award mee terug naar Oosterhout mogen nemen, maar toch ben ik trots op alles wat mijn deelname mij tot nu toe gebracht heeft!

Tot Slot

Een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten en leerzaam door jezelf en je bedrijf een spiegel voor te houden. En trots om in ieder geval bij de laatste 3 in mijn categorie geëndigd te zijn.

2012 - 2024 © Huidverzorging Anyeska van der Horst - Schoonheidssalon in Oosterhout NB
Environ Logo
Maria Galland Logo
Payot Logo
Jane Iredale Logo
Maria Galland Qui,c'est moi
Links
Home
Behandelingen
Acne
Anti-Aging
Microneedling
Merken
Prijslijst
Cadeaubon
Tips
Over
Contact
Lid van
ANBOS Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Adres
Huidverzorging Anyeska van der Horst
Slijperijhof 6
4902 DJ Oosterhout, NB
0162 - 420 675
Social media
Volg mij ook op de sociale media

V2023.06.29

Contact
;